FTESË PËR MEDIA

Të premten, më 27.12.2013, ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, z. Nenad Rashiq, në ambientet e Hotelit “Sirius”, me fillim në orën 15:00 do të mbajë konferencën përmbyllëse për media për vitin 2013 ku do të prezantoj realizimin e objektivave të MPMS gjatë vitit 2013.

Të gjitha mediat janë të ftuara që të përcjellin këtë konferencë të ministrit Rashiq.

Jeni të mirëseardhur.