FTESË PËR MEDIA

Prishtinë, më 25.01.2018

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, z. Skender Reçica, nesër, 26.01.2018,  ora 11:00,  do të vizitojë  Shoqatën “Down Sindrome Kosova”, në Prishtinë,   ku edhe do të bëhet nënshkrimi i një marrëveshjeje bashkëpunimi në mes MPMS-së dhe kësaj shoqate. Kjo marrëveshje parasheh zhvillimin e trajnimeve profesionale për të rinjtë me sindromin Down   në qendrat e aftësimit profesional në  Prishtinë,  Prizren dhe Mitrovicë.
Jeni të mirëseardhur për ta përcjellë këtë aktivitet të ministrit Reçica.
Me respekt…