FTESË PËR MEDIA

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ju fton të merrni pjesë në Konferencën për Lansimin e Strategjisë Sektoriale 2018-2022, si dhe lansimin e Planit të Veprimit për Punësimin e të Rinjve.

Konferenca mbahet të mërkurën, 11 prill 2018 nga ora 10:00 në Ndërtesën e Qeverisë, Kati Përdhesë, Salla P38.

Në konferencë do të marrë pjesë Ministri i MPMS-së, Skender Reçica.

Ju lutem gjeni bashkëngjitur agjendën e konferencës.

Me Respekt,
Zyra për Komunikim Publik