Ftesë për media

Prishtinë, 20 prill 2018

Të nderuar përfaqësues të medieve,

MPMS sot (20.04.2018) lanson fushatën vetëdijësuese “Siguria dhe shëndeti në punë mbi të gjitha”.

Me këtë rast, në ora 12:00 ministri i MPMS-së, Skender Reçica, viziton kompanitë e ndërtimit Agro Trade-Fidola Construction dhe Dreni Shpk, te objekti në ndërtim i Dukagjini Group (Te rrethi i madh, Lakrishtë).

Ftoheni që ta përcillni këtë aktivitet!