Ftesë për media

Të nderuar gazetarë

Ju informojmë se nesër, me datën 07.04.2015 në ambientet e Qendrës Kulturore dhe Informative të BE-së në Sheshin Nëna Terezë, në orën 10:00, do të bëhët hapja e fushatës vetëdijësuese: “Siguria dhe shëndeti në punë dhe puna formale”. Pjesëmarrës në këtë panel do të jenë Ministri i MPMS-së z. Arban Abrashi, Basri Ibrahimi- Kryeinspektor i TEIP dhe përfaqësues nga BSPK-ja, OEK-u, AKB-ja, OEA etj.

Të gjitha mediat janë të ftuara të përcjellin këtë aktivitet.

Jeni të mirëseardhur.