FTESË PËR MEDIA

Nesër, me 27.05.2021, ne organizim te ILO, do te behet publikimi i Profilit te Sigurisë dhe Shëndetit ne Pune.

I pranishëm ne ketë ceremoni do te jete edhe zv/ministri i Ministrisë se Financave, Punës dhe Transereve, z. Ilir Kapiti, i cili do te mbaje edhe një fjalim rasti.

Kjo ngjarje mbahet ne ambientet e Hotelit Sirius me fillim ne orën 10:00.
Luten pjesëmarrësit qe do e përcjellin këtë ngjarje qe t’i respektojnë masat per mbrojtje nga Covid19.

Me respekt.