FTESË PËR MEDIA

Prishtinë, më 30 dhjetor 2016

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, z.Arban Abrashi, nesër, më 31 dhjetor 2016, mban konferencën e fundvitit me gazetarë dhe mediet e vendit.

Konferenca mbahet ne Sallën e medieve të Kryeministrisë, në ora 13:30

Të gjitha mediet janë të mirëseardhura të përcjellin konferencën e fundvitit të ministrit, Arban Abrashi