FTESË PËR MEDIA

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, z. Arban Abrashi, së bashku me kryeinspektorin e Inspektoratit të Punës, z. Basri Ibrahimi, do të bëjë ndarjen e certifikatave për kandidatët që kanë dhënë provimin profesional nga siguria dhe shëndeti në punë.

Kjo ceremoni do të mbahet të premten, më 30.06.2017, duke filluar nga ora 11:00 në sallën nr. 37 në objektin e Kryeministrisë së Kosovës. .