Rregullore (MPMS) nr. 03-2017, për parandalimin e lëndimeve nga mjete e mprehta në vendin e punës pranë sektorit të kujdesit shëndetësor dhe spitalor

Rregullore (MPMS) nr. 03-2017, për parandalimin e lëndimeve nga mjete e mprehta në vendin e punës pranë sektorit të kujdesit shëndetësor dhe spitalor


FileAction
Rregullore (MPMS) nr. 03-2017.pdf  Download  

Download