UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 04/2007 PËR RREGULLAT DHE PROCEDURAT PËR PËRKRAHJEN FINANCIARE TË REZIDENTËVE TË STREHUAR NË SHTËPITË E PERSONAVE PËR PËRKUJDESJE SOCIALEVersion
Download14
Stock
Total Files1
Size42.36 KB
Create Date28/09/2023
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 04/2007 PËR RREGULLAT DHE PROCEDURAT PËR PËRKRAHJEN FINANCIARE TË REZIDENTËVE TË STREHUAR NË SHTËPITË E PERSONAVE PËR PËRKUJDESJE SOCIALE


FileAction
U.A Nr.04-2007 Për Rregullat dhe Procedurat për Përkrahje financiare të Rezidentëve.pdf  Download  

Download