FTESË PËR MEDIA

Të nderuar përfaqësues të mediave

Ministri i MPMS-së, Skender Reçica, ju fton të jeni prezent në lansimin në konsultime publike të Koncept Dokumentit për Rregullimin dhe Menaxhimin e Fushës së Pensioneve dhe Beneficioneve, të hartuara nga MPMS.

Lansimi bëhet më 12 nëntor (e hënë), ora 14:00, në sallën e konferencave në MPMS.

Sqarim: Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale gjendet në sheshin “Miss Edit Durham” nr.46 (Përballë Zahir Pajazitit, afër me Kino Armatën).

Me Respekt,
Zyra për Komunikim me Publikun
Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale