UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 08/2005 PËR ORGANIZIMIN, SISTEMIMIN DHE MENAXHIMIN E PUNËS NË MINISTRINË E PUNËS DHE MIRËQENIES SOCIALEVersion
Download3
Stock
Total Files1
Size151.46 KB
Create Date15/05/2021
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 08/2005 PËR ORGANIZIMIN, SISTEMIMIN DHE MENAXHIMIN E PUNËS NË MINISTRINË E PUNËS DHE MIRËQENIES SOCIALE


FileAction
U.A Nr.08-2005 Për Organizimin, Sistemimin dhe Menaxhimin e Punës në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale.pdf  Download  

Download