Publikimet
Linqe › Shpalljet/Publikimet
Vendimi i Komisionit të Vlerësimit për mbështetje të OJQ-ve të lincencuara

prill 26, 2018 14:26

OJQ PER SHERBIME SOCIALE 2018


OJQ PER SHERBIME SOCIALE 2018

Shërbimet e Dizajnimit, Zhvillimit dhe Mirëmbajtjes së UEB Faqes së MPMS

prill 13, 2018 10:12

Njoftim për kontratë


Ofrimi i Shërbimeve të bufesë për objektin e MPMS-së dhe për APRK

prill 12, 2018 09:17

KONTRATA


Shërbimet e Dizajnimit, Zhvillimit dhe Mirëmbajtjes së UEB Faqes së MPMS

prill 09, 2018 10:20

Njoftim për kontratë


Furnizim me inventar për zyre

Shërbimet e Dizajnimit, Zhvillimit dhe Mirëmbajtjes së UEB Faqes së MPMS

Furnizim me fotoaparat profesionalPage 1 of 33First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last