Publikimet
Linqe › Legjislacioni

Legjislacioni Sekondar

Minimize
mars 04, 2016 09:21

Rregullore (MPMS) nr.01/2016janar 21, 2016 14:55

Rregullore (QRK) nr.14-2015


Rregullore (QRK) nr.14-2015 për organizimin e brendshëm dhe sistematizimin e vendeve të punës të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale

janar 21, 2016 14:52

Rregullore (QRK) nr.15-2015


Rregullore (QRK) nr.15-2015 për organizimin e brendshëm dhe sistematizimin e vendeve të punës në Inspektoriatin e Punës

janar 21, 2016 10:46

Rregullore (QRK) nr.13-2015


Rregullore (QRK) nr.13-2015 për organizimin e brendshëm dhe sistematizimin e vendeve të punës në Agjencinë e PunësimitPage 1 of 15First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last