Ballina

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale z.Arban Abrashi priti sot në takim Ambasadoren kroate znj. Marija Kapitanoviq, me të cilën u trajtuan  shumë çështje të rëndëishme me interes bilateral.

Gjatë takimit u diskutua për çështje të interesit të vecantë për të dy palët. Temë e bisedimeve ishte po ashtu edhe avancimi mirëqenies sociale për komunitetin kroat në Kosovë. Në këtë drejtim Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale do të shqyrtojë mundësitë për projekte konkrete prej të cilave komuniteti kroat do të përfitonte në veçanti. Në kuadër të këtij takimi u bisedua edhe finalizimin e marrëveshjes në fushën e pensioneve.

Kalendari i Takimeve
13 janar Abrashi_MPMS
...


conference.esn-eu.org