Publikimet
Linqe › Vende të lira pune
shkurt 10, 2017 11:16

Njoftim


Njoftim për përzgjedhjen përfundimtare

shkurt 02, 2017 13:47

Njoftim


Për përzgjedhjen e katër anëtarëve të komisionit qeveritar

shkurt 02, 2017 12:48

Njoftim


Për përzgjedhjen e OJQ - ve

dhjetor 29, 2016 15:50

Konkurs i Brendëshem


Udhëheqës i Divizionit Rajonal të Koordinimit në Ferizaj

dhjetor 14, 2016 13:40

Konkurs Publik


për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta - Suharekë
nëntor 26, 2016 09:00

Rishpallje e konkursit publik


Për 3 (tre) anëtarë të Komisionit Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të viktimave të dhunës seksuale gjatë Luftës Çlirimtare të Kosovës

1. Një (1) psikiatër ( Ref. Nr.002);
2. Një (1) jurist ( Ref nr.003);
3. Një përfaqësues nga shoqëria civile me përvojë në veprimtarinë e ndihmës dhe mbrojtjes së viktimave të dhunës seksuale ( Ref. Nr.004).
 


nëntor 24, 2016 10:43

Njoftim per anulim te konkursit
Page 7 of 12First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last