Publikimet
Linqe › Vende të lira pune
maj 26, 2016 08:53

Njoftim


PËR REZULTATIN E PËRZGJEDHJES PËRFUNDIMTARE NË PROCEDURËN E REKRUTIMIT


maj 25, 2016 08:37

Konkurs


Titulli i vendit të punës:

Inspektor i Punës – 6 pozita


maj 24, 2016 10:30

Konkurs


Titulli i vendit të punës:
Zyrtar/re  për shërbime të punësimit – Zyra e Punësimit Ferizaj

prill 28, 2016 09:13

NJOFTIM


PËR REZULTATIN E PËRZGJEDHJES PËRFUNDIMTARE TË KANDIDATIT PJESMARRËS NË PROCEDURËN E REKRUTIMIT


prill 01, 2016 10:41

Konkurs i Brendshem


Titulli i punës: Udhëheqës i Departamentit të Financave dhe Shërbimeve të Përgjithshme (një vend pune)

mars 16, 2016 14:35

Anulim i konkursitmars 08, 2016 14:35

Konkurs i brendshëmshkurt 15, 2016 09:19

KONKURS


Titulli i vendit të punës:
Udhëheqës i Zyrës së Pensioneve - Prishtinë

Zyrtar për Integrim Evropian (një vend pune)


shkurt 06, 2016 08:00

KONKURS


Titulli i punës: Drejtor i Departamentit Ligjor

Page 6 of 9First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  Next   Last