Publikimet
Linqe › Vende të lira pune
prill 28, 2016 09:13

NJOFTIM


PËR REZULTATIN E PËRZGJEDHJES PËRFUNDIMTARE TË KANDIDATIT PJESMARRËS NË PROCEDURËN E REKRUTIMIT


prill 01, 2016 10:41

Konkurs i Brendshem


Titulli i punës: Udhëheqës i Departamentit të Financave dhe Shërbimeve të Përgjithshme (një vend pune)

mars 16, 2016 14:35

Anulim i konkursitmars 08, 2016 14:35

Konkurs i brendshëmshkurt 15, 2016 09:19

KONKURS


Titulli i vendit të punës:
Udhëheqës i Zyrës së Pensioneve - Prishtinë

Zyrtar për Integrim Evropian (një vend pune)


shkurt 06, 2016 08:00

KONKURS


Titulli i punës: Drejtor i Departamentit Ligjor

dhjetor 19, 2015 17:00

Konkurs - RishpalljeZyrtar për Integrim Evropian

dhjetor 09, 2015 14:53

Konukurs i BrendshëmPage 4 of 7First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  Next   Last