Publikimet
Linqe › Vende të lira pune
prill 24, 2017 13:44

Konkurs i brendshëm


Për pozitat
1. Udhëheqës i Divizionit për Integrime Evropiane
2. Udhëheqës i Divizionit për Koordinim të Politikave
3. Udhëheqës i Divizionit për Marrëveshje të Sigurimeve Sociale dhe Punësim

prill 19, 2017 09:34

Njoftim


Njoftim

Udhëheqës i Divizionit për Integrime Evropiane
Udhëheqës i Divizionit për Koordinim të Politikave
Udhëheqës i Divizionit për  Marrëveshje të Sigurimeve Sociale dhe Punësim

për pozitën Udhëheqës i Divizionit për Koordinim të Politikave

për pozitën udhëheqës i Divizionit për Marrëveshje të Sigurimeve Sociale dhe Punësim

Për pozitën Udhëheqës i Divizionit për Integrime Evropiane

mars 03, 2017 14:27

Konkurs i jashtëm


Për marrëveshje për shërbime të veçanta

shkurt 21, 2017 10:08

Njoftim


Për përzgjedhjen e kandidatit më të suksesshëm

shkurt 21, 2017 09:04

Konkurs i brendshëm


Konkurs i brendshëm për pozitën Zyrtar për Pensione në Zyrën e Pensioneve në Mitrovicë

shkurt 16, 2017 10:38

Konkurs i brendshëm


Konkurs i brendshëm

Page 3 of 9First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  Next   Last