Publikimet
Linqe › Vende të lira pune
shkurt 13, 2018 09:44

Konkurs


për pozitën Asistent/e Administrativ në Agjencinë e Punësimit të Republikës së Kosovës

për pozitën Zyrtar për Mbrojtje të Viktimave

për pozitën Zyrtar Ligjor

për Anëtarë të KPSHSF - së

Për pozitën Udhëheqës i Zyrës së Pensioneve në Prishtinë

shkurt 05, 2018 08:00

Konkurs i brendshëm


Për pozitën Drejtor i Departamentit të Familjeve të Dëshmorëve dhe Invalidëve të Luftës

Page 2 of 12First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last