Publikimet
Linqe › Shpalljet/Publikimet
tetor 21, 2016 08:00

Njoftim për Kontatë


Furnizimi me Medikamente”-Rishpallje-1

tetor 21, 2016 08:00

Njoftim për Kontatë


Furnizim me material higjenik (Letër higjenike)

“Furnizim me Medikamente-Ritenderim”

tetor 13, 2016 13:17

Programi i Praktikes në Punë


Aplikacioni - Broshura - Infographic

Pastrimi i automjeteve të MPMS-së/ Rishpallje

Furnizim me artikuj ushqimorë dhe produkte të bylmetit  për DI dhe QAP

tetor 11, 2016 14:27

KONTRATA-MPMS/209/16/021/121


Furnizim me artikuj ushqimorë dhe produkte të bylmetit për DI dhe QAP

tetor 10, 2016 14:22

KONTRATA- MPMS/209/16/014/236


Pastrimi i automjeteve të MPMS-së/ Rishpallje

tetor 07, 2016 08:00

Njoftim për Kontatë


“Furnizimi me Medikamente”-Rishpallje.

“Mirëmbajtja dhe servisimi i automjeteve të MPMS-së”

Page 8 of 26First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Next   Last