Publikimet
Linqe › Shpalljet/Publikimet
Adaptimi i Zyreve të Punësimit në Mitrovicë dhe Ferizaj

“Furnizim me Medikamente”-Ritender-2NJOFTIM PËR SHTYRJE TË AFATIT TË APLIKIMIT


Përmes kësaj shpallje njoftojmë të gjithë OJQ-të e licencuara për shërbime sociale dhe familjare se afati për dorëzimin e projekt propozimeve për shërbime sociale nga thirrja e datës 16.01.2017, shtyhet deri me datë 03.02.2017 në ora 16.00.

“Furnizim me Medikamente”-Ritender-2

Furnizim me teknikë të bardhë

Furnizim me karrika

nëntor 15, 2016 13:15

KONTRATA- MPMS/209/016/026/121


Furnizim me material higjenik (Letër higjenike)

nëntor 15, 2016 11:16

KONTRATA- MPMS/209/016/015/121


Furnizim me pajisje te TI-se

nëntor 14, 2016 11:13

KONTRATA- MPMS/209/016/023/211


Sigurimi fizik i objekteve të MPMS-së me shtrirje regjionale

Page 7 of 26First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last