Publikimet
Linqe › Shpalljet/Publikimet
shtator 16, 2016 08:00

Njoftim për Kontatë


“Furnizimi me Medikamente”

Furnizim me artikuj ushqimorë dhe produkte të bylmetit  për DI

shtator 15, 2016 08:00

Njoftim për Kontatë


Pastrimi i automjeteve të MPMS-së/ Rishpallje

shtator 13, 2016 14:31

KONTRATA- MPMS/209/16/016/136


Furnizim me artikuj ushqimorë dhe produkte të bylmetit  për DI

shtator 13, 2016 08:00

Njoftim për Kontatë


Furnizim me artikuj ushqimorë dhe produkte të bylmetit për DI dhe QAP

Furnizim me artikuj ushqimorë dhe produkte të bylmetit  për DI

gusht 31, 2016 08:00

Njoftim për Kontatë


“Furnizimi me pajisje të Teknologjisë Informative (TI-së)”

gusht 25, 2016 08:00

Njoftim për Kontatë


Furnizim me artikuj ushqimorë dhe produkte të bylmetit pë DI

gusht 24, 2016 10:42

KONTRATA- MPMS/209/16/012/521


Nërtimi i Zyrës së Punësimit Rahovec

gusht 10, 2016 08:00

Njoftim për Kontatë


Pastrimi i automjeteve te MPMS-se

Page 5 of 22First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last