Publikimet
Linqe › Shpalljet/Publikimet
nëntor 15, 2016 13:15

KONTRATA- MPMS/209/016/026/121


Furnizim me material higjenik (Letër higjenike)

nëntor 15, 2016 11:16

KONTRATA- MPMS/209/016/015/121


Furnizim me pajisje te TI-se

nëntor 14, 2016 11:13

KONTRATA- MPMS/209/016/023/211


Sigurimi fizik i objekteve të MPMS-së me shtrirje regjionale

tetor 21, 2016 08:00

Njoftim për Kontatë


Furnizimi me Medikamente”-Rishpallje-1

tetor 21, 2016 08:00

Njoftim për Kontatë


Furnizim me material higjenik (Letër higjenike)

“Furnizim me Medikamente-Ritenderim”

tetor 13, 2016 13:17

Programi i Praktikes në Punë


Aplikacioni - Broshura - Infographic

Pastrimi i automjeteve të MPMS-së/ Rishpallje

Furnizim me artikuj ushqimorë dhe produkte të bylmetit  për DI dhe QAP

tetor 11, 2016 14:27

KONTRATA-MPMS/209/16/021/121


Furnizim me artikuj ushqimorë dhe produkte të bylmetit për DI dhe QAP

Page 3 of 22First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last