Publikimet
Linqe › Shpalljet/Publikimet
prill 27, 2015 08:00

Njoftim për Kontratë


LLOT-1, “Furnizim me material shpenzues për zyre "

prill 20, 2015 13:41

PROGRAMI I VETËPUNËSIMIT


- Formulari i aplikimit për Biznes Ide
- Manuali me dizajn i perfunduar
- Thirrja per aplikim

 

Llot-1, Furnizim me material të ndryshëm shpenzues për zyre”

mars 30, 2015 08:00

Njoftim për Kontratë


Renovimi i objekteve ekzistuese të APK-ve, Pejë, Gjilan dhe DFDIL Prishtinë

mars 30, 2015 08:00

Njoftim për Kontratë


Renovimi i objekteve ekzistuese të shtëpive të komuniteteve, 2015

mars 23, 2015 14:36

KONTRATA- MPMS/209/15/036/521


Ndërtimi i objektit për banim social pë familjet e lagjes Trepça të Stari Tërgut në Mitrovicë


Pastrimi i Automjeteve të MPMS-së/ Rishpallje 1

shkurt 25, 2013 08:15

Njoftim për kontratë


Ndërtimi i shtepive te komunitetit RAE ne fshatin Dubrav komuna e Ferizajit

 Shërbime të udhëtimit me aeroplan

Page 22 of 30First   Previous   17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  Next   Last