Publikimet
Linqe › Shpalljet/Publikimet


NJOFTIM PËR SHTYRJE TË AFATIT TË APLIKIMIT


Përmes kësaj shpallje njoftojmë të gjithë OJQ-të e licencuara për shërbime sociale dhe familjare se afati për dorëzimin e projekt propozimeve për shërbime sociale nga thirrja e datës 16.01.2017, shtyhet deri me datë 03.02.2017 në ora 16.00.

“Furnizim me Medikamente”-Ritender-2

nëntor 15, 2016 13:15

KONTRATA- MPMS/209/016/026/121


Furnizim me material higjenik (Letër higjenike)

nëntor 15, 2016 11:16

KONTRATA- MPMS/209/016/015/121


Furnizim me pajisje te TI-se

nëntor 14, 2016 11:13

KONTRATA- MPMS/209/016/023/211


Sigurimi fizik i objekteve të MPMS-së me shtrirje regjionale

tetor 21, 2016 08:00

Njoftim për Kontatë


Furnizimi me Medikamente”-Rishpallje-1

tetor 21, 2016 08:00

Njoftim për Kontatë


Furnizim me material higjenik (Letër higjenike)

“Furnizim me Medikamente-Ritenderim”

tetor 13, 2016 13:17

Programi i Praktikes në Punë


Aplikacioni - Broshura - Infographic

Page 2 of 21First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last