Publikimet
Linqe › Shpalljet/Publikimet
tetor 21, 2015 09:27

Rezultatet e përzgjedhjes


për poziten: Zyrtar për Shërbime të Punësimit


Pjesa 2 / Lot 2 - Ndryshimi i ngrohjes qëndrore në QRP Prishtinë

tetor 12, 2015 08:00

Njoftim për Kontratë


Deratizimi ,dezinsektimi dhe dezinfektimi I  objekteve të MPMS-së

FURNIZIM ME MATERIAL HIGJENIK PËR NEVOJAT E DI DHE QAP-ve”-Rishpallje


Furnizimi me pajisje dhe mobilje për shtëpitë e komuniteteve dhe Institucionet


shtator 04, 2015 08:00

NJOFTIM PËR KONTRATË-RISHPALLJE


FURNIZIM  ME MATERIAL HIGJENIK PËR NEVOJAT E DI DHE QAP-le-Rishpallje

shtator 01, 2015 08:02

FORMË APLIKIMIPage 10 of 20First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last