Publikimet
Lajmet › Publikimi i lajmeve

Të nderuar përfaqësues të medieve,

 

Sot, më 3 maj 2018, Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, do të zhvilloj takim me familjet përfituese të Skemës së Ndihmës Sociale, në komunën e Ferizajt.

 

Takimi zhvillohet në ora 14:00, në Teatrin e Qytetit “Adriana Abdullahu”.

 

Në takim do të jetë i pranishëm edhe zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, z.Fatmir Limaj.

 

Ftoheni që ta përcillni këtë aktivitet.

 

 

Me respekt!