Ballina

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, gjatë seancës së sotme të Kuvendit të Kosovës diskutoi para deputetëve të kuvendit për një sërë çështjes të rëndësishme.
Në këtë seancë u bë shqyrtimi i parë i Projektligjit për Ndërmarrjet Sociale i cili u mirëprit dhe u miratua në parim nga deputetët e kuvendit.

Ministri falënderoi deputetët për komentet për këtë projektligj.
Ministri Reçica me këtë rast tha se për shkak të implikimit edhe të ministrive të tjera, me akte nënligjore do të specifikohen detyrat dhe përgjegjësitë për secilin sektor që do të kontribuoj në zhvillimin e ndërmarrësisë sociale në Kosovë.

Kalendari i Takimeve
14.12.2017
...


conference.esn-eu.org